Aanbevolen: Linkbuilding uitbesteden

Click Through Rate In Google Analytics

Published Oct 21, 22
6 min read

Facebook Ads Click Through Rate

Je hebt een website en wilt graag meer verkeer en leads genereren (what is a good impression click through rate). Om dit te bewerkstelligen moet je wel zichtbaar zijn in de zoekresultaten van de zoekmachine. Maar dan ben je er nog niet, want je wilt ook dat mensen doorklikken naar je website. Als er vanuit de zoekmachine maar weinig mensen doorklikken naar je website, dan heb je mogelijk te maken met een lage CTR.

Voordat we ingaan op de strategieën om de CTR te verhogen, kijken we kort naar wat CTR is en waarom het belangrijk is - what is a good impression click through rate. CTR staat voor Click Through Rate oftewel de klikfrequentie. Dit is de verhouding tussen het aantal vertoningen van een zoekresultaat in de zoekmachine (SERP’s) en het aantal keer dat daar op wordt geklikt.

Heb je bijvoorbeeld 5 klikken uit 100 vertoningen, dan is de CTR 5%. Weergave van klikken, vertoningen en CTR in Google Search Console Als je website of webpagina hoog scoort in Google, dan is de volgende uitdaging het verhogen van de CTR. Als mensen niet doorklikken, dan loopt je website immers waardevolle bezoekers mis.

Een van de factoren die zoekmachines gebruiken om websites te rangschikken, is het aantal bezoekers van een pagina. Hoe meer mensen doorklikken naar je website, hoe meer zoekmachines het waardevol achten. Als gevolg hiervan scoren deze websites steeds hoger in de resultaten. Hoe meer mensen doorklikken naar je website, hoe groter de kans dat je meer leads genereert en uiteindelijk een groter klantenbestand opbouwt. what is a good impression click through rate.

Je hoeft maar een paar praktische tips te volgen en je bent al op de goede weg. Voordat je gaat proberen om de CTR te verhogen, is het belangrijk om naar de huidige CTR te kijken. Je kunt dit eenvoudig doen door Google Search Console te gebruiken. Hoe werkt dat? Open Google Search Control, klik op prestaties en filter op CTR (what is a good impression click through rate).

Click Through Rate Industry Standard





Ondanks dat ze hoog scoren, ontvangen deze pagina’s niet zoveel klikken als zou moeten. Het is belangrijk om de vinger op de zere plek te leggen: waarom hebben deze pagina’s een lage CTR? Daar kunnen diverse redenen voor zijn: van een slecht geschreven metabeschrijving tot een kop die niet overeenkomt met de zoekintentie.



Een van de eerste dingen die gebruikers zien wanneer ze je website in de zoekresultaten (SERP’s) zien, is de title-tag - Linkbuilding uitbesteden Wallonie. Dit is de titel die in de SERP’s wordt weergegeven en kan precies dezelfde zijn als de hoofdkop op de desbetreffende pagina. Om de CTR in Word, Press te verhogen, moet je koppen en title-tags aantrekkelijk maken om op te klikken.

Als je titel te lang is, dan worden sommige woorden weggelaten, waardoor de titel misschien zijn doel mist. Zorg voor titels van maximaal 65 tekens - what is a good impression click through rate. Plaats het belangrijkste zoekwoord aan het begin van de titel. Hierdoor zien lezers onmiddellijk dat je pagina relevant is voor datgene waarnaar ze op zoek zijn.

De emotionele connectie moedigt zoekers aan om door te klikken naar je pagina. Gebruik A / B-split-testtools om de prestaties van de ene pagina ten opzichte van de andere te meten. Dit zal je helpen te zien welke content het beste presteert. Om de CTR in Word, Press te verhogen, moet je als eerste aandacht geven aan de titels.

Je kunt dit gemakkelijk voorkomen door de omschrijving zelf in te vullen en aantrekkelijk te maken om op te klikken. Hier volgen een aantal tips om de kans op een klik te vergroten: (what is a good impression click through rate). Ook hier spelen primaire en secundaire zoekwoorden een essentiële rol. Als mensen hun zoekterm in de beschrijving zien staan, dan is de kans groter dat ze doorklikken, want daar zijn ze ten slotte naar op zoek.

Click Through Rate Benchmark

Doe net alsof je met je klant in gesprek bent, want dat zet aan tot actie. Actie is in dit geval doorklikken naar de website. Hoewel het belangrijk is om de inhoud van de pagina te omschrijven, moet een goede metabeschrijving ook een call-to-action hebben. Je moet de metabeschrijving zien als het eerste verkooppraatje (what is a good impression click through rate).

Je moet je gebruikers overtuigen om op je zoekresultaat te klikken. Uit onderzoek blijkt dat beschrijvende URL’s de CTR kunnen verhogen. Een bekende fout die veel mensen maken, waardoor de CTR afneemt, is dat ze nalaten om hun URL’s te optimaliseren. Gelukkig maakt Word, Press het je gemakkelijk om aangepaste URL’s, ook wel permalinks genoemd, te maken door deze gewoon zelf te wijzigen. Linkbuilding website uitbesteden.

Als het keyword in de URL staat, dan weet de zoekmachine beter waar de pagina over gaat en dat is een extra reden om je pagina hoog te tonen in de resultaten. Wil je op een makkelijke en snelle manier de CTR in Word, Press verhogen? Overweeg dan om een datum van publicatie in berichten op te nemen.

Dat is de reden waarom het toevoegen van publicatiedata aan de berichten je CTR veel goeds kan doen. Mensen klikken eerder op actuele berichten dan oude berichten. Uit onderzoek blijkt zelfs dat gebruiker eerder klikken op berichten met datum dan zonder datum. Wat je moet doen om de datum actueel te houden, is door de berichten regelmatig bij te werken.

De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat ze: . Mensen houden van interactieve content en rich snippets zijn een geweldige manier om aan die behoefte te voldoen. Dit helpt gebruikers te beslissen of ze op je website willen klikken of niet. Rich snippets trekken de aandacht, omdat ze zich onderscheiden van andere (saaie) resultaten op de pagina met zoekresultaten.

Etsy Click Through Rate

In Word, Press is dat vrij eenvoudig, want je kan een plugin als SEOPress pro gebruiken voor schemamarkeringen. Het is eventueel ook mogelijk om dit handmatig in te regelen, dat vereist alleen een beetje onderzoek en kennis van de code (what is a good impression click through rate). De prestaties van de website zijn van invloed op de CTR.

Ook de statistieken van de pagina zelf zijn belangrijk, want als de pagina bijvoorbeeld traag is en bezoekers verlaten snel je website, dan is dit een slecht signaal naar de zoekmachine en kan je lager getoond worden. Dit zal niet alleen je CTR schaden, maar het kan ook je SEO en bedrijfsresultaten schaden.

Navigation

Home

Latest Posts

Click Through Rate In Email Marketing

Published Oct 22, 22
6 min read

Average Facebook Ad Click Through Rate

Published Oct 22, 22
8 min read

Average Email Click-through Rate 2020

Published Oct 22, 22
6 min read